Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Зимна риза тъмносиньо каре NO353
Зимна риза тъмносиньо каре NO3531
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимна риза тъмносиньо каре NO353

2211090269

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Зимна риза тъмносиньо каре NO353, атрактивен модел, подходящ за носене, както през зимата (под връхна дреха), така и през сезони пролет/есен. Самата кройка е леко вталена и прибрана по тялото, което прави мъжа да изглежда стилен и актуален. Дрехата е с разчупен дизайн и ситен жакардов десен. Трудно може да се определи какъв всъщност е водещия цвят, защото се преплитат тънки вариации от синьо, бяло, сиво и техните производни.

Закопчаването е по цялата дължина, завършващо при спортната яка. На нивото на гърдите има голям джоб , който има декоративна стойност. Материята е изцяло памучна, което е предпоставка за лесно изпиране и гладене. Качествена, българска изработка от последната ни колекция.

Състав: 100% памук

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.