Риза спортно-елегантна мента DPT980
Риза спортно-елегантна мента DPT980
Риза спортно-елегантна мента DPT980
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Риза спортно-елегантна мента DPT980

1904080264

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Риза спортно-елегантна мента DPT980, интересно решение за всеки ден. Принтът е много красив, изцяло съобразен с предстоящия сезон. Яката е малка, плътно прилепнала за врата. Материята е почти изцяло от памук с малък процент еластан. Удобна е за носене, лесно се поддържа и глади. Закопчаването е с тъмносини копчета, разположени по цялата дължина.

Тази риза може да я комбинирате както с дънки, така и с панталони в тъмен цвят, по възможност да са спортно елегантни. Въпреки, че ризата изглежда малко ексцентрична, това не бива да ви притеснява, дори напротив. По този начин лесно ще се откроявате сред обществото. Бъдете смели в избора си и потърсете още модни решения за вашата стройна визия в сайта Виконте Русе.

 

  • Състав: 97% памук и 3% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  


20080616111601 / 16.06.2008 г.