Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортна риза с принт VKS7
Спортна риза с принт VKS7
Спортна риза с принт VKS7
Спортна риза с принт VKS7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортна риза с принт VKS7

2304080044

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Спортна риза с принт VKS7, стилно изглеждащ модел за лятото, който може да носите на всякакви мероприятия или на работа в офиса. Удобна за обличане дреха, изработена от памучна материя и малък процент еластан. Няма да притеснява тялото ви, стига да сте избрали правилния размер. Текстурата е толкова наситена с флорални тъмносиви мотиви, че е трудно да се видят малките копчета в закопчаването. Кройката е така изработена че да подчертава мъжкото телосложение.


1. Състав:  95% памук и 5% еластан
2. Произход: Произведено за Vikonte
3. Дизайн - атрактивен
4. Кройка – силно вталена
5. Подходяща за спортно телосложение
6. Детайли – наситена флорална текстура
7. Двойно подсилени шевове

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •