Спортно елегантна риза с дребни елементи BA1
Мъжка риза спортно елегантна керемидена BA558
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Спортно елегантна риза с дребни елементи BA1

1809150116

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Спортно елегантна риза с дребни елементи BA1, интригуващ модел с много интересна и уникална текстура. Доста необичаен цвят, който се надяваме да ви допадне. Десенът е модерен със ситно подредени фигури, които на пръв поглед изглеждат доста хаотично разпръснати. Именно поради тази причина и това, че цветът е в червената гама, няма как да се забележи, когато е намачкан плата.

Памучната материя се глади лесно и не дава възможност на тялото ви да се изпотява, дори при леки натоварвания. Закопчаването е с тъмни седефен цвят копчета, пришити с червен конец. Кройката е спортно елегантна, леко вталена в талията. Тъй като в материята има процент еластан и ликра, това предполага, че е разтеглива. Така че без притеснения ризата може да се облича от мъже с т.нар. бирено коремче. Носете я на вечерни партита и неформални срещи, в комбинация с тъмни мъжки панталони и костюми.

 

Състав: 93% памук и 7% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  


20080616111601 / 16.06.2008 г.