Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортно елегантни ризи

ФИЛТРИРАЙ+Качествени Спортно-Елегантни Ризи

Впечатли околните с нова спортно-елеганта риза от Vikonte. Моделите са изключително елегантни и са съобразени с последните модни тенденции. Изработени са качествен памук, който не дразни кожата и осигурява комфорт на тялото. Материята е еластична, което ги прави подходящи за всеки вид фигура.

Могат да се комбинират умело с дънки или панталони за елегантна кежуъл визия. Кройката е вталена и подчертава умело мъжката физика.

Покажи:
ДОБАВИ ФИЛТРИ

Mъжки ризи спортно елегатни

Мъжки ризи спортно елегантни от мек памучен плат и еластан с различни кройки, които следват извивките на Вашето тяло. В нашите колекции присъстват още материали като ултра фин памук и акрил.

Като се каже спортно елегантна не трябва да се разбира буквално, че например може да спортувате със самата дреха. Всъщност просто кройка е такава, откъдето произлиза името. Такъв тип официални мъжки ризи може да носите на нестрого официални събития или коктейли. Някои мъже ги предпочитат пред официалните, защото им придават известна свобода на движенията. Но все пак е добре да запомните, че те не са подходящи за комбиниране с вратовръзка предвид характера на самата риза.

Всички мъжки ризи спортно елегантни са изработени от висококачествени материали и са подходящи както за есенно-зимните дни, така и за летните горещини.