Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортно елегантни ризи

ФИЛТРИРАЙ+Ежедневни Ризи

Впечатли околните с нова риза от Vikonte. Моделите са изключително елегантни и са съобразени с последните модни тенденции. Изработени са качествен памук, който не дразни кожата и осигурява комфорт на тялото през целия ден. Материята е еластична, което ги прави подходящи за всеки вид фигура.

Покажи:
ДОБАВИ ФИЛТРИ

Страница: 1 2

Mъжки ризи спортно елегатни страница 1

Мъжки ризи спортно елегантни от мек памучен плат и еластан с различни кройки, които следват извивките на Вашето тяло. В нашите колекции присъстват още материали като ултра фин памук и акрил.

Като се каже спортно елегантна не трябва да се разбира буквално, че например може да спортувате със самата дреха. Всъщност просто кройка е такава, откъдето произлиза името. Такъв тип официални мъжки ризи може да носите на нестрого официални събития или коктейли. Някои мъже ги предпочитат пред официалните, защото им придават известна свобода на движенията. Но все пак е добре да запомните, че те не са подходящи за комбиниране с вратовръзка предвид характера на самата риза.

Всички мъжки ризи спортно елегантни са изработени от висококачествени материали и са подходящи както за есенно-зимните дни, така и за летните горещини.