Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Бежова риза на цветя DPT820
Бежова риза на цветя DPT8201
Бежова риза на цветя DPT8202
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежова риза на цветя DPT820

2206050013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бежова риза на цветя DPT820, стилна мъжка дреха за неформални срещи и събития през летния сезон. Текстурата на платът е с флорални мотиви, които добре се открояват на фоновия цвят. Кройката следва линията на тялото, като едва се забелязва, че ризата е вталена. По този начин се постига така желаният от мъжете комфорт при носене, без да се ограничават движенията. Материята е памучна с малък процент еластан, което я прави разтеглива.

Закопчаването е по цялата дължина, с тъмни копчета, които присъстват и на ръкавите. С тяхна помощ се прибира елегантно към китката. От друга страна, има възможност за навиването им, ако времето стане прекалено горещо. Това е голямо предимство, защото на практика имате две ризи с (дълъг и къс ръкав). Яката е спортна , прибрана с копчета към врата. По презумция тя е винаги разкопчана. Подобен тип ризи може да се носят под и извън панталона. Решението си остава ваше.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Кройка: Вталена

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.