Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла мъжка риза с принт DPT320
Бяла мъжка риза с принт DPT3201
Бяла мъжка риза с принт DPT3202
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла мъжка риза с принт DPT320

2206050028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла мъжка риза с принт DPT320, комфортна и приятно изглеждаща дреха за лятото. Материята е памучна, с малък процент еластан. Кройката е силно вталена, с което ви се гарантира желаното удобство и се създава усещане за перфектен стайлинг. Дизайнът е много добре структуриран, едно прекрасно съчетание на белия цвят и тъмносините кантове, които присъстват в закопчаването и яката. Подобно художествено оформление има  в декоративният джоб, който е на нивото на гърдите.

Яката е спортна, следваща линията на общия дизайн. Ръкавите са достатъчно дълги, като имат възможност да се навиват и позиционират, благодарение на пришитото копче. Това е голямо предимство, особено ако времето стане много горещо. В заключение може да споделим, че тази мъжка риза може да се носи, запасана в панталона или извън него.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Кройка: Вталена

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.