Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка риза дълъг ръкав бяла DPT875
Мъжка риза дълъг ръкав бяла DPT8751
Мъжка риза дълъг ръкав бяла DPT8752
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза дълъг ръкав със ситни флорални мотиви DPT1

1909030103

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Риза дълъг ръкав със ситни флорални мотиви DPT1, стилна и елегантна, предвидена за специални поводи. Изключително свеж модел с екстравагантно закопчаване, поверено на интересната комбинация от копчета. Подредбата им не е случайна. Горните копчета около яката са кръгли, тъмносини, а следващите три са правоъгълни с вграден лъскав елемент. Следват пак кръгли до долу. Търсим оригинална визия за всяко наше предложение. Кройката е стандартна за такъв тип дреха, спортно елегантна и леко вталена.

Успоредно на закопчаването е пришит тъмен, тънък кант, който тръгва от средното копче на яката, чак до долната си част. Прави впечатление също разтегливата материя заради процента еластан в нея. Ако изпитате затруднения в избора на размер или комбиниране с мъжки панталони и костюми, сме готови да помогнем с решения. Десенът е с флорални мотиви в тъмносин цвят, хаотично разхвърляни по цялата площ.

 

Състав: 97% памук и 3% еластан.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.