Спортно-елегантна риза FY6521 цвят праскова
Спортно-елегантна риза FY6521 цвят праскова
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно-елегантна риза FY6521 цвят праскова

1902120188

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноСпортно-елегантна риза FY6521 цвят праскова , изтънчен модел в атрактивен цвят. Материята е изцяло от памук , което прави ризата да е удобна за носене, лесно да се почиства и глади. Линията е семпла, като яката е вградена и следва линията на врата. Оранжевият цвят е нетрадиционен, особено ако ризата е дълъг ръкав, както е в този случай.

Надяваме се обаче това да ви допадне и моделът да се превърне в любима за вас дреха. Комбинирането с мъжки панталон е лесно и го оставяме на вас. Закопчаването е по цялата дължина с тъмни копчета, които подхождат на дизайна. В областта на гърдите има декоративен джоб без капаче, който следва общата визия на модела. Бъдете атрактивни през летния сезон с това цветно наше предложение.

 

  • Състав: 100% памук

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.