Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортна риза със ситни елементи DPT850
Спортна риза със ситни елементи DPT8501
Спортна риза със ситни елементи DPT8502
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортна риза със ситни елементи DPT850

2206050018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Спортна риза със ситни елементи DPT850, един от стойностните модели на последната ни колекция. Основата е едноцветна в светлата гама, и иновативен принт със закачливи геометрични форми. Трудно може да се прецени, кой от тях доминира. Кройката е права по тялото, без излишни декорации.

Закопчаване по цялата дължина завършва горе със спортна яка. Тя се придържа с две копчета, за да стои плътно прилепнала за врата. Традиционно ризата се носи с разкопчано горно копче. Ръкавите са издължени и могат да се навиват при нужда. Материята е фина и приятна за кожата, изградена от памук и малък процент еластан. Подобни модели може да се носят извън панталона или запасани в него, в зависимост от вашите предпочитания.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Кройка: Вталена

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.