Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Риза дълъг ръкав бяла DPT1
Риза дълъг ръкав бяла DPT11
Риза дълъг ръкав бяла DPT12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно елегантна с дребни сини квадрати DPT2

1906040195

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Спортно елегантна с дребни сини квадрати DPT2, спортно елегантен модел от последната ни серия в магазини Виконте Русе. Отличава се със стилен дизайн и свежа текстура. Тя е представена по един класически начин, а именно на белия фон да се подредят малки сини квадратчета. Закопчаването също е оригинално. Редуват се тъмносини копчета в кръгла и квадратна форма.  Има тънък тъмносин кант по цялата дължина на закопчаването.

Същата визия се наблюдава при декоративното джобче, което е разположено на нивото на сърцето. Яката е малка, украсена в копчета, където в общия случай не е наложително да слагате дори папийонка. В заключение може да напишем, че ризата е вталена и е подходяща за мъже със стройна и атлетична фигура. Може да се комбинира с всякакъв вид мъжки панталони, които ще намерите в нашия онлайн магазин.

 

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.