Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиня риза с флорални мотиви FI4131
Тъмносиня риза с флорални мотиви FI4131
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня риза с флорални мотиви FI4131

2003220036

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносиня риза с флорални мотиви FI4131, с предизвикателен, ефектен принт. Този модел е предназначен за по-смелите мъже, които искат да изразят себе си с облеклото, което носят. Това може да стане само ако, успеят да комбинират това наше предложение с мъжки спортни панталони и обувки, които ще намерите в сайта Виконте Русе. Важен акцент тук е, че вътрешното столче на яката и долния канон в предна среда е от друг цвят и материя.

Състав: 100% памук

Кройка: Вталена

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.