Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиня риза спортно-елегантна FY6521
Тъмносиня риза спортно-елегантна FY65211
Тъмносиня риза спортно-елегантна FY6521
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня риза спортно-елегантна FY6521

1902120214

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносиня риза спортно-елегантна FY6521, стилен модел дълъг ръкав. Цветът е леко промазан, а материята е изцяло памучна, което е гаранция за качеството и неподражаем комфорт. Яката, която е тип „попска“ следва линията на врата.

Закопчаването е по цялата дължина със светли копчета, които, надяваме се подхождат на плата. Малкото вградено джобче в областта на гърдите е само допълнение към спортно-елегантното излъчване. Комбинирането с останалите официални дрехи в това число панталон и сако е лесно и го оставяме на вашето решение. Лесно може да намерите всичко в нашия сайт.

 

  • Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно