Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Риза дълъг ръкав бяла DPT460
Риза дълъг ръкав бяла DPT4601
Риза дълъг ръкав бяла DPT4602
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вталена бяла риза с дребен принт DPT3

1909030111

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вталена бяла риза с дребен принт DPT3, много стилен модел с превъзходна дизайнерска визия. Дизайнът е с характерната тънка яка и поддържащите я копчета в нейните краища. Материята е изцяло памучна с малък процент еластан. Това допринася плата да е разтеглив. Текстурата е много добре подбрана, с геометрично подредени ситни фигури в синьо и черно.

Приятен при допир с перфектни експлоатационни качества десен. Предпазва от изпотяване, лесно се пере и глади. В допълнение може да споделим че моделът е втален и може да се комбинира с мъжки панталони и дори дънки. С тях дори препоръчваме ризата да се извади извън дънките. Закопчаването е с тъмносини, кръгли копчета. В областта на сърцето има малко декоративно джобче без капаче.

 

 

Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.