Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вталена бяла риза със ситни точки BA1
Вталена бяла риза със ситни точки BA1
Спортно елегантна мъжка риза BA67111
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вталена бяла риза със ситни точки BA1

1909050141

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вталена бяла риза със ситни точки BA1, бяла на светлосини точки за специални поводи. Десенът е много ефектен, приятен при допир с леко релефен оттенък. Този модел е приятен за носене, еластичен и леко втален. В материята доминира памука, с малък примес еластан.

Закопчаването е с малки бели копчета, като прави впечатление, че при най-горното конеца е контрастен, както илика към него. Яката е тясна и къса, което е стандартно за тези модели ризи. Там не се слага вратовръзка или папионка, както би следвало да се прави при класическите ризи. Комбинирането с мъжки панталони е лесно, стига да имате възможност да разгледате онлайн магазин Виконте Русе. Всеки уважаващ себе си мъж трябва да има поне две такива ризи в своя гардероб.

 

Състав: 93% памук и 7% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.