Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Дълго мъжко вълнено палто сиво RL5028
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дълго мъжко вълнено палто сиво RL5028

2009150143

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Дълго мъжко вълнено палто сиво RL5028, класически изчистен вариант за една стройна визия. Кройката следва линията на мъжкия силует, ако изберете правилният за вас размер. Тук имаме само два долни джоба, насочени в посока на движение на ръцете. Декорацията на входа е много интересна, с два шева по средата и плътен, тънък кант в края.

Закопчаването е стандартно по цялата дължина с масивни копчета за максимален комфорт на тялото. Материята е олекотена и гладка, освен това топли, дори в по-студено време. Изработката е здрава и качествена, което е доказателство, че това наше предложение ще ви служи дълги години, без да излезе от мода.

 

Състав: 80% вълна, 20% кашмир

Хастар: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •