Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ПАПИЙОНКИ ДО 27.06

Мъжка жилетка зимна MSRF01
Мъжка жилетка зимна MSRF01
Мъжка жилетка зимна MSRF01
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка жилетка зимна MSRF01

1709140011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка жилетка зимна MSRF01 e универсалното допълнение към вашето облекло. Удобна е за носене под дебело палто в студените дни, но и като връхна дреха върху тениска или риза. По този начин Ви осигурява достатъчно голям избор при комбинирането на Вашите дрехи.

 

Моделът е висок 181см и тежи 78kg. Подходящият размер за него е М.

 

Състав: 70% памук, 30% вискоза

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •