Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бежова мъжка блуза от мека материя CY2304
Бежова мъжка блуза от мека материя CY2304
Бежова мъжка блуза от мека материя CY23043
Бежова мъжка блуза от мека материя CY23041
Бежова мъжка блуза от мека материя CY23042
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежова мъжка блуза от мека материя CY2304

2309070110

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бежова мъжка блуза от мека материя CY2304, удобна връхна дреха за прохладното време на есента. Може да се облича също зимата, под мъжко яке или палто. Дизайнът е семпъл, заради едноцветната основа и овалното деколте, като единствен негов акцент. Материята е приятна и ефирна, с мъхесто усещане при допир.

На нивото на гърдите присъства едва забележима бродерия от основния бежов цвят. Изработката е супер качествена, атестат за дълготрайна употреба.

Състав: 100% памук

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.