Блуза с къс ръкав с принт на дребни птици RS3
Блуза с къс ръкав с принт на дребни птици RS31
Блуза с къс ръкав с принт на дребни птици RS32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Блуза с къс ръкав с принт на дребни птици RS3

2002190298

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Блуза с къс ръкав с принт на дребни птици RS3, оригинална щампа и едно тактично напомняне за лятото. Материята е памучна с малък процент еластан, който помага да е леко еластична. Лесно се пере при ниска температура, без опасност от разтягане след по-продължително носене. Кройката е права, което помага на блузата да стои прилепнала по тялото. Разбира се е важно да сте избрали правилния размер. Яката е стандартна за такъв модел дрехи в черен цвят.

За да се спази общият дизайн, краят на ръкавите е със същият цвят лента, плътно по ръката на човека, който я носи. Останалата част от облеклото през по-хладните дни може да бъде, лека мъжка жилетка например, светли дънки и сини спортни обувки. Такъв тип блузи може да се носят в ежедневието и на работното място, освен ако не ви изискват специален дрескод.

 

Състав: 92% памук и 8% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.