Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Блуза синя от мека материя CY2304
Блуза синя от мека материя CY23043
Блуза синя от мека материя CY23041
Блуза синя от мека материя CY23042
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Блуза синя от мека материя CY2304

2208300090

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Блуза синя от мека материя CY2304, едноцветен, свеж модел от последната ни колекция за предстоящото захлаждане. Класически изчистен дизайн, без декорации, с едно малко изключение (бродерия) на нивото на гърдите.

Кройката е вталена следваща чертите на тялото, а меката материя с мъхеста повърхност придава незаменим комфорт. Дрехата стои фиксирана за мъжкия силует, благодарение на ластичния маншет в края на ръкавите и в долната част. Изключително качествена изработка, сигурна гаранция за това, че блузата ще изпълни предназначението си.

Състав: 100% памук
Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.