Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла блуза с дълъг ръкав дебела MSR8001
Бяла блуза с дълъг ръкав дебела MSR80015
Бяла блуза с дълъг ръкав дебела MSR80013
Бяла блуза с дълъг ръкав дебела MSR80011
Бяла блуза с дълъг ръкав дебела MSR80014
Бяла блуза с дълъг ръкав дебела MSR80012
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла блуза с дълъг ръкав дебела MSR8001

2109050295

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бяла блуза с дълъг ръкав дебела MSR8001, финно и стилно плетиво за студеното време на годината. Дизайнът е повече от впечатляващ, с добре изразени елементи по него. Върху белият фонов цвят се наблюдават на пръв поглед хаотично разположени ситни пръски. В действителност това е част от украсата на блузата, която се откроява.

На нивото на гърдите има лента, добре синхронизирана с останалите акценти. Деколтето е овално с тъмносин ластичен кант. В края на ръкавите и отдолу на фланелата има ластична основа, която придържа към тялото инъче вталената кройка на дрехата. Изработката е супер качествена и ще отговори на вашите очаквания.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.