Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла блуза с надписи ES615
Бяла блуза с надписи ES6151
Бяла блуза с надписи ES6152
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла блуза с надписи ES615

2208300035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла блуза с надписи ES615, изключително атрактивна текстура и актуални за новото време послания на английски език. Интересното и впечатляващо при този вид облекла е овалното деколте, ластичните ленти при ръкавите и кръста, меката, и удобна материя. Подходящи сезони за носене на блузата са пролет и есен (като връхна дреха) и през зимата, под палто или яке. Наистина ще запазят топлината на вашето тяло. Изработката е много качествена, сигурен атестат за дълготрайна и безпроблемна употреба.


1.Състав: 100% памук
2.Цвят – тъмносин
3.Дизайн атрактивен
4.Детайли – модерна щампа и овално деколте
5.Кройка – права, издължена
6.Дължина ръкав – дълъг
7. Стил - ежедневен


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е XL.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.