Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла мъжка блуза с надпис ES1004
Бяла мъжка блуза с надпис ES10041
Бяла мъжка блуза с надпис ES10042
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла мъжка блуза с надпис ES1004

2208300021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла мъжка блуза с надпис ES1004, с овално деколте и кройка следваща линиите на тялото. Осигурява комфорт и свобода на движение, благодарение на меката и еластична памучна материя. Надписът е вграден в плата, добър вариант срещу многократно изпиране. В допълнение към всичко написано дотук е овалното деколте и ластичния завършек на ръкавите. Много удобна дреха за неофициални поводи и събития. Предназначена е за сезони пролет и есен. Качествена изработка, сигурна гаранция за безпроблемно, ежедневно носене.


1.Състав: 100% памук
2.Цвят – бял
3.Дизайн иновативен
4.Детайли – атрактивна текстура на плата
5.Кройка - свободна
6.Дължина ръкав – дълъг


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.