Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна мъжка блуза с елементи бордо RS3052
Черна мъжка блуза с елементи бордо RS30521
Черна мъжка блуза с елементи бордо RS30522
Черна мъжка блуза с елементи бордо RS30523
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна мъжка блуза с елементи бордо RS3052

2109050134

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна мъжка блуза с елементи бордо RS3052, актуално предложение за студеното време. Много качествена изработка от фино, меко плетиво, което ще допринесе за комфорта ви във вашето ежедневие. В областта на гърдите дизайна е подчертано мъжествен. Постигнат е с насищане на плетката в по-светъл цвят, като овалното деколте е от горната страна , а граничната лента отдолу. Раменете са приятно подчертани, които дават началото на дългите ръкави.

Прави впечатление също ласничният маншет при китките и в долната част на блузата, с което се фикцира умело към тялото на мъжа. Движенията му в никакъв случай не са ограничени, дори напротив. Важното в случаят е, че дрехата наистина ще запази топлината на тялото, което няма да е за сметка на неговия комфорт.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.