Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна мъжка блуза със сива лента RS3077
Черна мъжка блуза със сива лента RS30771
Черна мъжка блуза със сива лента RS30774
Черна мъжка блуза със сива лента RS30772
Черна мъжка блуза със сива лента RS30773
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна мъжка блуза със сива лента RS3077

2109050170

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна мъжка блуза със сива лента RS3077, свеж модел за ежедневна употреба. Кройката подчертава извивките на мъжкото тяло, заради ластичният елемент в материята. Ситното плетиво е много качествено, комбинация от вълна и вискоза в подходяща комбинация. Със сигурност ще ви топли през зимните дни под всяка връхна дреха с която сте облечени.

Деколтето е овално, с ясно изразен ластичен акцент. Няма да притеснява врата ви, но ще придържа дрехата добре към вас. При китките имаме широк плетен маншет, който не дава възможност на вятъра да преминава през ръкавите. Подобен момент има в долната част на блузата със същата функция. Изработката е на много високо ниво и отговаря на всички изисквания за качество. 

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.