Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дебела мъжка блуза бежова с ленти RYS2132
Дебела мъжка блуза бежова с ленти RYS21323
Дебела мъжка блуза бежова с ленти RYS21321
Дебела мъжка блуза бежова с ленти RYS21322
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дебела мъжка блуза бежова с ленти RS2132

2208310374

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дебела мъжка блуза бежова с ленти RS2132, прекрасно решение за вашия зимен гардероб. Добре подреден дизайн, в основата на който са напречните, цветни линии на височината на гърдите.

Интересното в случаят е, че тези елементи се пренасят на ръкавите, което привлича аудиторията. Спорен е момента, кой цвят всъщност преобладава в тази дреха (сив, бежов, оранжев или кафяв). Едно обаче е сигурно, че качеството на изработка е безупречно и блузата наистина топли.

Състав:  70% памук и 30% вискоза

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.