Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Дебела мъжка блуза жълта CY2304
Дебела мъжка блуза жълта CY2304
Дебела мъжка блуза жълта CY2304
Дебела мъжка блуза жълта CY2304
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълта мъжка блуза от мека материя CY2304

2309070118

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Жълта мъжка блуза от мека материя CY2304, едноцветен, свеж модел от последната ни колекция за предстоящото захлаждане. Класически изчистен дизайн, без декорации, с едно малко изключение (бродерия) на нивото на гърдите.

Кройката е вталена следваща чертите на тялото, а меката материя  придава незаменим комфорт. Дрехата стои фиксирана за мъжкия силует, благодарение на ластичния маншет в края на ръкавите и в долната част. Изключително качествена изработка, сигурна гаранция за това, че блузата ще изпълни предназначението си.

Състав: 100% памук
Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.