Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дебела мъжка блуза с яка RS3368
Дебела мъжка блуза с яка RS33682
Дебела мъжка блуза с яка RS33683
Дебела мъжка блуза с яка RS33681
Дебела мъжка блуза с яка RS33684
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дебела мъжка блуза с яка RS3368

2109050190

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дебела мъжка блуза с яка RS3368, изискан модел от последната ни колекция. Плътна, мека материя от вълна и вискоза, която ще ви топли през студеното време. Приятната визия на дрехата се дължи на красивата яка, която е декорирана с тънък жълт конец в нейния край. Тя има релефен оттенък, заради едрата плетка, от която е изработена и зачистена. Като изключим тази ефектна подробност, останалата част от дизайна може смело да кажем, че е семпъл.

В долната част на блузата се забелязва ластичен маншет, който придържа в правилна позиция дрехата към тялото на мъжа. Подобен акцент се забелязва в края на ръкавите. Тук идеята е да не се допуска вятър и студ към вътрешността на тялото. Изработката е на много високо ниво, което е сигурна гаранция за вашият комфорт и практичност.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.