Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дебела мъжка блуза светлосиня RS3052
Дебела мъжка блуза светлосиня RS30521
Дебела мъжка блуза светлосиня RS30522
Дебела мъжка блуза светлосиня RS30523
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дебела мъжка блуза светлосиня RS3052

2109050138

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дебела мъжка блуза светлосиня RS3052, приятно изглеждащ дизайн от мека материя. Кройката осигурява свобода на движението, следователно комфорта ви е гарантиран. Деколтето е овално, с характерния за модела ластичен елемент. В горната си част оттенъка на дрехата е по-тъмен, с което се подчертават раменете на мъжа. Под този фон имаме разделителна лента, добре украсена, даваща началото на основния десен.

Моделът е с дълъг ръкав, като при китките, ръкавите са по-еластични. По този начин се създава за завършен вид на дрехата. Изработена е от вълна и вискоза в процентно отношение. Може да носите мъжката блуза през зимата под всяка връхна дреха, защото тя наистина топли. Качеството на изработка е много добро, с което се надяваме да ви служи повече от един сезон.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.