Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Изчистена мъжка блуза бордо ES601
Изчистена мъжка блуза бордо ES6011
Изчистена мъжка блуза бордо ES6012
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Изчистена мъжка блуза бордо ES601

2208300039

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Изчистена мъжка блуза бордо ES601, свежо предложение от последната ни колекция за този сезон. Модерен, изчистен стайлинг с подчертана спортна визия. Материята е мека и приятна при допир, изцяло от памук.

Има лек разтеглив нюанс, което е голямо предимство, особено ако нямате перфектни форми на тялото. Десенът е приятен за окото, като в горната си част на нивото на гърдите има малка, цветна бродерия. Качествена изработка, за ежедневна употреба.

Състав: 100% памук
Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.