Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Комфортна мъжка блуза оранжева MSR921
Комфортна мъжка блуза оранжева MSR9213
Комфортна мъжка блуза оранжева MSR9211
Комфортна мъжка блуза оранжева MSR9212
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Комфортна мъжка блуза оранжева MSR921

2208310014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Комфортна мъжка блуза оранжева MSR921, стилна и удобна за носене, подходяща за сезони есен и зима. Семпъл дизайн, без излишни декорации, с изключение на малка емблема на нивото на гърдите.

Кройката е леко вталена, даваща необходимата свобода на движение на тялото. Материята е с мъхесто покритие, приятна при допир, създаваща необходимият уют. Дрехата е с много добро качество на изработка и наистина топли. Носете я винаги когато пожелаете.

Състав:  95% памук и 5% полиестер

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.