Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Лилава мъжка блуза дебела MSR1103
Лилава мъжка блуза дебела MSR11033
Лилава мъжка блуза дебела MSR11031
Лилава мъжка блуза дебела MSR11032
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилава мъжка блуза дебела MSR1103

2109050338

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Лилава мъжка блуза дебела MSR1103, плътна памучна материя и изящен дизайн. Може да я обличате под всяка връхна дреха, по всяко време, когато навън е студено и влажно. Кройката е леко прибрана към тялото, като следва неговите форми. Моделът е с овално деколте и ластичен елемент, който елегантно обвива шията на мъжа.

Изработката е много качествена, като предимство може да се каже, че дори при многократно изпиране, плата не се отпуска. Блузата наистина ще топли тялото и ще е сигурна преграда срещу ниските температури.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М 

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.