Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза бяло и синьо CY2204
Мъжка блуза бяло и синьо CY22043
Мъжка блуза бяло и синьо CY22041
Мъжка блуза бяло и синьо CY22042
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза бяло и синьо CY2204

2208300129

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка блуза бяло и синьо CY2204, стилна и добре структурирана дреха за хладното време на годината. Заигравката в дизайнът между двата основни цвята е осезателна при ръкавите и овалното деколте. Материята е лека и приятна на допир, кара кожата ви да се чувства комфортно в нея. Кройката е леко вталена, следваща линиите на тялото, без да го ограничава в движенията. Всички краища на блузата завършват с ластичен елемент, чрез който се постига фиксация на блузата към тялото на мъжа. Изключително качествена изработка, гаранция за безпроблемна употреба.


1.Състав: 8% памук и 92% вискоза
2.Цвят – бял/син
3.Дизайн - атрактивен
4.Детайли –три сини линии в областта на гърдите
5.Кройка – права, леко вталена
6.Дължина ръкав – дълъг


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.