Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза черно с кафяво RS3111
Мъжка блуза черно с кафяво RS31113
Мъжка блуза черно с кафяво RS31111
Мъжка блуза черно с кафяво RS31114
Мъжка блуза черно с кафяво RS31112
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза черно с кафяво RS3111

2109050166

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка блуза черно с кафяво RS3111, дебела плътна материя съставена от вълна и вискоза. Заложете на неутралните цветове, подходящи за зимното време. Дизайнът е добре познат за любителите на планината и като цяло природата. Няма как да не забележите широката лента на нивото на гърдите с изрисувани геометрични елементи по нея. Ръкавите са в черно, което придава внушителен вид на раменете.

В края има ластична ивица, която не дава възможност на студа и вятъра да проникнат към ръцете (респективно тялото). Подобно решение се наблюдава и в долната част на блузата. В заключение може да споменем овалното деколте, което деликатно обгръща шията на мъжа. Изработката е изключително добра, което е сигурен атестат за дълготрайно носене. 

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.