Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза дълъг ръкав с надпис ES1215
Мъжка блуза дълъг ръкав с надпис ES12151
Мъжка блуза дълъг ръкав с надпис ES12152
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза дълъг ръкав с надпис ES1215

2208300025

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка блуза дълъг ръкав с надпис ES1215, спортно елегантна дреха за неформални поводи и събития. Върху тъмната основа в цетралната част е разположена атрактивна щампа. Подобен тип орнаменти не са рядкост, но когато има и на ръкавите, си е истинска дизайнерска находка.

Кройката е права и стои свободно по тялото, с овално деколте и ластични маншети в края на ръкавите. Без съмнение, много актуална и модерна блуза за ежедневна употреба. Качествена изработка, заслужаваща вашето внимание.

Състав: 100% памук
Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.