Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза дълъг ръкав RYS2331
Мъжка блуза дълъг ръкав RYS23311
Мъжка блуза дълъг ръкав RYS23312
Мъжка блуза дълъг ръкав RYS23313
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза дълъг ръкав RS4

1909120168

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка блуза дълъг ръкав RS4, спортно елегантен модел за ежедневна употреба. Меката памучна материя е поверена изцяло на кафявия цвят. В предната част десенът е на точки в тъмен оттенък, деколтето е овално и по никакъв начин не притеснява шията. Отгоре между раменете и деколтето има тънка лента, която следва общия дизайн.

В областта на талията и китките има широки ластични ленти, които фиксират блузата към тялото на мъжа. По този начин тя стои стабилно под сакото или мъжкото зимно палто. Бъдете иновативни в изборът си на нови дрехи и ги подбирайте  така, че освен да сте модерни и красиви, те да ви осигурят необходимия комфорт. Това наше предложение е подходящо за подарък към любим човек.

 

Състав: 70% памук и 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно