Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза дълъг ръкав RYS2353
Мъжка блуза дълъг ръкав RYS23531
Мъжка блуза дълъг ръкав RYS23532
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза дълъг ръкав RS6

1809140275

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка блуза дълъг ръкав RS6, сива със синя лента. Изработена е от мека памучна материя и малък процент вискоза. Подходяща за носене през всички сезони без лятото с много приятен дизайн и декорации. Много добро преливане на тъмния към светлосивия цвят и разделящата ги тъмносиня лента. Закопчаването е с три малки копчета, а плетката е ситна и плътна.

Ръкавите и долната част на блузата завършват с широк ластичен елемент. Яката е класическа, прибрана по тялото, което не пречи да се носи леко разкопчана. Моделът се предпочита от мъжете на средна възраст и може да се облича под яке или мъжко палто, което може да си изберете от нашия сайт. Блузата е подходяща за подарък.

 

Състав: 70% памук и 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.