Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза дълъг ръкав синя MSR8006
Мъжка блуза дълъг ръкав синя MSR80064
Мъжка блуза дълъг ръкав синя MSR80062
Мъжка блуза дълъг ръкав синя MSR80063
Мъжка блуза дълъг ръкав синя MSR80061
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза дълъг ръкав синя MSR8006

2109050308

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка блуза дълъг ръкав синя MSR8006, памучен модел от плътно плетиво с дълъг ръкав. Дрехата е изработена от няколко добре преливащи се близки цвята. Разликата между тях се явява широката цветна лента на нивото на гърдите. Кройката се води по извивките на тялото, а меката материя създава комфорт на носещия.

Имаме още два акцента в дизайнът, а именно овалното деколте с разтеглива структура и ластични елементи в края на ръкавите и отдолу на блузата. По този начин се постига фикциране, но в никакъв случай ограничаване в движенията. Блузата е с много високо качество на изработка и ще ви топли през студените зимни дни. Подходяща е за ежедневна употреба.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.