Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза от фина материя синя CE22301
Мъжка блуза от фина материя синя CE223013
Мъжка блуза от фина материя синя CE223011
Мъжка блуза от фина материя синя CE223012
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки пуловер кашмир светлосин CE22301

2208310132

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки пуловер кашмир светлосин CE22301, красива и изискана дреха за работа в офиса и като цяло за ежедневна употреба. Десенът е структуриран и ако се вгледате по-внимателно ще ви напомни за пчелна пита. Именно тази релефност създава усещане за уют и комфорт при носене. Кройката е леко вталена, водеща се по линиите на мъжкото тяло, без да ограничава неговите движения. Рядко срещано дизайнерско решение  за такъв тип  облекла е реглан ръкав. Изключително качествена изработка.

Състав: 30% кашмир, 30% вълна, 20 акрил и 20% вискоза

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.