Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза от фина материя бяла CE22301
Мъжка блуза от фина материя бяла CE223011
Мъжка блуза от фина материя бяла CE223012
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза от фина материя бяла CE22301

2208310125

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка блуза от фина материя бяла CE22301, стилна и много качествена дреха за вашето ежедневие, а и не само тогава.  Преждата е добре структурирана, на едва забележими квадрати. Кройка прибрана до тялото, оформяща всички видими черти от него. Интересен момент е самото свързване на предната и задната части с ръкавите т.нар. реглан ръкав. Ластичните маншети на ръкавите и овалното деколте, завършват стилната визия на мъжа.

1. Състав:  30% вълна, 30% кашмир, 20 акрил и 20% вискоза
2.Цвят – бял
3.Дизайн - структуриран
4.Детайли – реглан ръкав
5.Кройка –  вталена издължена
6.Дължина ръкав – дълъг
7. Стил - ежедневен

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.