Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза лилава със сини елементи RYS2040
Мъжка блуза лилава със сини елементи RYS20403
Мъжка блуза лилава със сини елементи RYS20401
Мъжка блуза лилава със сини елементи RYS20402
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза лилава със сини елементи RS2040

2208310338

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка блуза лилава със сини елементи RS2040, удобна дреха за есента и зимата. Меката памучна материя осигурява комфорт и топлина през целия ден. Кройката е свободна по тялото, без да органичава неговите движения.

Гърбът е изчистен от декорации, а в предната част текстурата на плата е на дребно повтарящи се геометрични форми. Всички изброени  елементи на блузата, създават компилация от най-важните мотиви, които трябва да притежава перфектния модел. Сигурно е едно, че качеството на изработка е перфектно и дрехата наистина топли.

Състав:  70% памук и 30% вискоза

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.