Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза с яка цвят горчица  MU1
Мъжка блуза с яка цвят горчица  MU13
Мъжка блуза с яка цвят горчица  MU11
Мъжка блуза с яка цвят горчица  MU12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дебела мъжка блуза с яка цвят горчица MU1

2211090002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Дебела мъжка блуза с яка цвят горчица  MU1, много атрактивно предложение от нашата последна колекция за сезони пролет и есен. Предлагаме ви един различен модел, с доста разчупена визия. Акцентът в дизайна е спортната яка, умело прибрана с две малки копчета към врата, като тук условието е горното копче да е разкопчано.

Другият важен детайл е малкото джобче на височината на гърдите с декоративно шлицово капаче.  Кройката е права, следваща линиите на мъжкото тяло. Блузата е изработена от мека, мъхеста материя, която позволява на мъжа да се чувства удобно във всяка метеорологична ситуация. Бъдете верни на себе си и заложете на тази качествено изработена мъжка блуза.

Състав: 100% памук

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.