Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза син меланж MSR903
Мъжка блуза син меланж MSR9033
Мъжка блуза син меланж MSR9031
Мъжка блуза син меланж MSR9034
Мъжка блуза син меланж MSR9032
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза син меланж MSR903

2109050320

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка блуза син меланж MSR903, приятно изглеждаща дреха за студените месеци на зимата. Избрали сме интересен десен на материята, която е изцяло изработена от памук. Има лека релефна повърхност, постигната чрез плътната, мрежеста плетка. Дизайнът е изчистен от орнаменти, като изключение донякъде прави само овалната яка и тесните, сини кантове над раменете.

Кройката е приятно вталена и се води по линиите на мъжкото тяло. Блузата се носи спусната под нивото на колана, прецизно позиционирана от широкия ластичен маншет. Може да обличате дрехата винаги когато ще излизате навън сред природата или в пределите на големия град. Бъдете сигурни, че тя наистина ще ви топли, ще запази температурата на тялото ви непроменена.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.