Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка блуза синьо със зелено RYS2132
Мъжка блуза синьо със зелено RYS21323
Мъжка блуза синьо със зелено RYS21321
Мъжка блуза синьо със зелено RYS21322
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дебела мъжка блуза синьо със зелено RS2132

2208310382

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Дебела мъжка блуза синьо със зелено RS2132, стилно решение за есента и зимата. Добре структуриран дизайн, в основата на който са подредените, синьо зелени линии по цялата ширина. Интересен момент в случаят е, че това се пренася на ръкавите, което се надяваме да ви допадне.

Кройката е леко вталена, с овално деколте при врата и ластични ленти в основата на блузата и в края на ръкавите. Единственото нещо, което е сигурно, че качеството на изработка е много добро и блузата наистина топли.

Състав:  70% памук и 30% вискоза

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.