Начало Продукти Количка 0 Профил

-11% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ШАПКИ ДО 11.12

Мъжка блуза синьо със зелено RYS2132
Мъжка блуза синьо със зелено RYS21322
Мъжка блуза синьо със зелено RYS21323
Мъжка блуза синьо със зелено RYS21321
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дебела мъжка блуза синьо със зелено RS2132

2208310382

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Дебела мъжка блуза синьо със зелено RS2132, стилно решение за есента и зимата. Добре структуриран дизайн, в основата на който са подредените, синьо зелени линии по цялата ширина. Интересен момент в случаят е, че това се пренася на ръкавите, което се надяваме да ви допадне.

Кройката е леко вталена, с овално деколте при врата и ластични ленти в основата на блузата и в края на ръкавите. Единственото нещо, което е сигурно, че качеството на изработка е много добро и блузата наистина топли.

Състав:  70% памук и 30% вискоза

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.