Мъжка блуза с дълъг ръкав MSRB608
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза с дълъг ръкав MSRB608

1809160002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза с дълъг ръкав MSRB608, изключително атрактивна и модерна блуза от нашата колекция есен - зима. Обърнете внимание на цветовото преливане от зелено към сиво. Именно това ще е хит през този сезон. Когато студеното време почука на вратата, вие ще сте подготвени за това с тази наистина удобна за обличане и носене мъжка блуза. Надяваме се тя да се хареса и на вашата любима половинка. Към нея може да препоръчаме мъжки панталони или якета от последните  колекции дрехи в онлайн магазин Виконте.

 

  • Състав: 100% памук

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.