Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза с дълъг ръкав MSRB623
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза с дълъг ръкав MSRB623

1809160046

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка блуза с дълъг ръкав MSRB623, много приятна и удобна дреха за зимата. Моделът е с иновативно остро деколте и вертикални редуващи се тънки сиви и сини линии. Няма никаква опасност след изпиране блузата да се свие или разтегли защото е от 100% памук. Всеки мъж трябва да има за зимата поне 3 блузи, като поне една от тях трябва да е точно такава. Никак не е сложно да се направи правилен избор за мъжки панталони или зимни якета които биха подхождали за тази уникално красива дреха.

 

  • Състав:100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно