Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза лилава SWY1543
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза лилава SWY1543

1809150332

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка блуза лилава SWY1543, с дълъг ръкав, остро деколте и екстравагантна кройка. Това са само малка част от елементите на тази наистина интересна дреха. Под нея може да носите светла риза и дори вратовръзка. За да може всеки мъж да е в крак с модата, той трябва да обърне специално внимание на гардероба си и по-точно на смяната на летните със зимните дрехи.

Именно по тази причина всъщност иска да има още няколко блузи, една от които е тази. Тя отлично би се вписала във вашите делници или празници. Лесно се комбинира със зимни якета и мъжки панталони, които са в сайта Виконте. Разгледайте ги и вижте дали нещо няма да си харесате.

 

  • Състав: 70% памук и 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.