Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза синя RYS3330
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза синя RS11

1809140175

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка блуза синя RS11, удобна и много практична за всеки ден. Излезте от модните стандарти и заложете на сигурното. Тази дреха няма да ви изневери през студените месеци на годината. С нея може да ходите както в града така и в планината. Блузата е плътна по своя състав и мека по съдържание заради големият процент памук в материята. Участва във всякакви комбинации мъжки панталони и зимни якета, които може да видите в нашия онлайн магазин.

 

  • Състав: 70% памук и 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.