Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка блуза зелена RYS3558
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка блуза зелена RS12

1809140204

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка блуза зелена RS12, дебела и плътна по тялото с яка по врата. Мъжете със спортно телосложение я предпочитат заради изразителната визия. По десена се забелязват малки точки в тъмно зелено, което е знак за излизане от зоната на комфорта за тази дреха. На външен вид може да изглежда традиционна, но всъщност можем да кажем, че е многофункционална. Може да се облича, както за излети в планината, така и за ежедневно ползване в офиса. Лесно се комбинира с зимни якета или панталони, които може да ви покажем в нашия онлайн магазин Виконте.

 

  • Състав: 70% памук и 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.