Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Синя блуза с яка MU2003
Синя блуза с яка MU20033
Синя блуза с яка MU20031
Синя блуза с яка MU20032
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя блуза с яка MU2003

2208310200

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Синя блуза с яка MU2003, актуална и стилна, за прехода от топло към студеното време на годината. Смело може да кажем, че дизайнът е изключително атрактивен. Започваме със закопчаването (три копчета), като най-горното по default е разкопчано. Яката е прибрана към шията благодарение на други две такива. Моделът притежава едно горно джобче на нивото на гърдите, което може да мине като декорация, но чисто функционално е за документи или пари. Мъжката блуза е с дълъг ръкав, който завършва с ластичен маншет. Внесете свежа нотка във вашият делник или празник с тази наистина качествена мъжка блуза.

Състав: 100% памук

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.